Qysh me pastru lëkurën nga ngjyrërat?

11

Hapi 1: Lagni duart me ujë.

12

Hapi 2: Vendos një lugë gjelle sheqer në dorën tuaj.

13

Hapi 3: Fërkoni butësisht me sheqer lëkurën ku keni ngjyrë.

14

Hapi 4: Pastroni përsëri duart me ujë dhe ngjyra do të largohet nga lëkura.

 

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?