Qysh me pastru furrën?

1.Largoni raftin në furrë dhe vendoseni në lavaman të mbushur me ujë të nxehtë dhe disa pika deterxhent të enëve.

furre 1

2.Përgaditni një tretësirë pastruese.

Marrim një shishe me spërkatës dhe shtojmë 4 lugë sodë bikarbone dhe e mbushim pjesën tjetër me ujë.

furre 2

3.Spërkatni të gjithë hapësirën brenda furrës, duke u fokusuar më shumë në pjesët të cilat ka më shumë njolla.

Young woman cleaning oven in the kitchen.

4.Lëreni tretësirën të veprojë për të paktën 1 orë.

furre 3

5.Largoni ndyrësirat me anën e fortë të sfungjerit të enëve.

furre5

6.Pastroni edhe një herë me leckë të lagur me uthull dhe ujë.

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?