Qysh me pasë mendje të shëndoshë?

1.Gjatë kohës që jeni duke përjetuar stres, truri juaj prodhon hormone që e sinjalizojnë trupin të përgjigjet ndaj shqetësimit.

Stresi pengon shëndetin e mendjes dhe mund të shkaktojnë simptoma fizika gjithashtu.

Një mënyrë mjaftë e mirë për të menaxhuar stresin është përmes ushtrimeve të paktën 4 herë në javë.

young fitness woman runner  running at forest trail

2.Dieta e duhur gjithashtu mund të reduktoj stresin.

Limitoni sasinë  e konsumimit të kafeinës dhe alkoolit, pasi që nëse konsumohet në sasi të tepruar mund të shkaktoj ankth.

vegetable exercise woman

3.Fokusohuni në forcën tuaj.

Në kohë vështirësie fokusohuni në kualitetet që ju ndihmojnë ti kaloni ato.

mendje 3

Qysh me largu depresionin gjatë dimrit?

Qysh me u liru nga stresi?