Qysh Me Pase Blogun Tuaj Falas Ne Shqip Nepermjet blog.al?

Keni pasur deshire qe ta keni nje blog tuaj me opcionet dhe te gjitha gjerat tjera ne gjuhen shqipe? Kete e keni te mundur nepermjet blog.al.

Per t’u regjistruar e keni shume te thjeshte. Futuni ne linkun http://blog.al/wp-signup.php dhe mbusheni formularin e thjeshte dhe pasi te ndjekni disa procedura te thjeshta do keni blogun tuaj ne pak minuta.

Per te pare ndonje shembull te blogut (qe momentalisht jane rreth 8000), ne homepage, pra blog.al ne fund te faqes keni postet e fundit qe po behen neper blogje, e ju mund te futeni dhe ti lexoni ato, e ti shihni blogjet.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?