Qysh me parandalu rënien e flokëve në mënyrë natyrale?

1.Aplikoni vajëra natyral në lëkurën e kokës.

Masazhi siguron qarkullim të mirë të gjakut për të mbajtur gjëndrat e flokëve aktive.

Masazhoni rrënjët qdo ditë për disa minuta.

Për të shtuar efektin e masazhës aplikoni vaj ulliri apo vaj bajamesh në rrënjë.

floke 1

2.Masazhoni lëkurën e kokës me lëng të nxjerrur nga qepa apo hudhra.

floke 2

3.Përfshini në dietën tuaj më shumë proteina.

Duke ngrënë mish, peshk, vezë ju parandaloni rënien e flokëve dhe stimuloni rritjen e tyre.

floke 3

4.Ndonjëherë shkaku kryesor i rrënjës së flokëve është stresi, prandaj mundohuni të shmangni atë me anë të ushtrimeve apo thjeshtë duke mbajtur vetën të zënë.

floke 4

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?