Qysh me parandalu ç'rregullimin e gjumit?

1.Ushqehuni në mënyrë të shëndetshme dhe qëndroni të hidratuar.gjum 2

2.Rregulloni orarin e gjumit. Flini dhe zgjohuni në të njejtën kohë qdo ditë.

3.Mënjanoni të flini gjatë ditës.

gjum 1

4.Ndaloni apo zvogëloni sasinë e pirjes së duhanit, alkoolit dhe kafeinës.  gjum 3

5.Mos hani ushqime të rënda në darkë, pasi që ato mund të ju bëjnë të ndiheni keq dhe mund të ju largojnë gjumin.

Qysh me largu depresionin gjatë dimrit?

Qysh me u liru nga stresi?