Qysh me parandalu grisjen e çorapeve të holla?

Shpeshherë ndodhë që gjatë veshjes së çorapeve të holla to të shqyhen apo të ju dalë ndonjë fije e hollë e tyre.

Për të parandaluar këtë pasi ti bleni çorapet vendosini nën ujë të ftohtë derisa të lagen plotësisht, kthejini në qesen e tyre dhe vendosni në friz.

Pasi të jenë ngrirë çorapet largoni ato nga frizi dhe lejoni që të thahen në temperaturë të dhomës.

Ky trik i lehtë do të bëj që të mund të vishni çorapet me dhjetëra herë pa u shqyer.

corapa