Qysh me parandalu dëmtimin e thonjëve?

1.Losioni hidratues për duar e thonjë është i domosdomshëm, prandaj mbani një losion pranë vetes gjithmonë dhe aplikoni produkt sa herë të keni mundësi.

thonje

2.Thonjtë e thatë kanë më shumë gjasa që të krisen dhe qerohen, kështuqë preni apo shkurtoni ato me brisk të thonjve pas dushit ose pas larjes së duarve.

Shmangni mjetet metalike për gdhendje të thonjve sepse mund të çajnë thonjtë.

thonje 2

3.Mos e hiqni llakun nga thonjtë më shumë se një herë në javë. Pastruesit e llakut që nuk përmbajnë aceton janë ndoshta më të mirë por, sërish përmbajnë acetate, që janë shumë të ashpra dhe mund të shkaktojnë tharje.

thonje 3

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?