Qysh me ndryshu pozitën e ekranit në kompjuter?

blue_pc3_logo

Shpesh herë ndodh që pozita e ekranit të kompjuterit tuaj të ndryshohet gjatë luajtjes së lojrave të ndryshme, pra me kombinimin e tasteve të ndryshme, për ta rikthyer pozitën e mëparshme të ekranit, atëhërë përdorni këtë hap:

Shtypni tastet CTRL + ALT + Shigjetat si në foto 

Untitled

dhe ekrani juaj do të drejtohet në pozitën e rregullt, fjala është për problemin kur ekrani rrotullohet si në foton në vijim,

images

 

  • mersad

    nuk kam asgje per te shtuar vetem doja te ju thoja se jeni web-faqja me e mir

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?