Qysh me ndryshu pamjen gjatë verës?

 

1.Mbani një dietë të balancuar dhe të shëndetshme.

Limitoni konsumimin e kalorive varësisht nga pesha dhe mosha, filloni nga 1800 kalori duke e reduktuar gradualisht në 1400-1500.

dukja 1

2.Mësoni për kaloritë dhe vlerat ushqimore që i nevojiten trupit gjatë ditës.

Kaloritë janë burimi kryesor i energjisë për trupin, ndërsa vlerat tjera ushqimore ndihmojnë të rregullojnë sisteme të ndryshm   e  të trupit si dhe mbajnë të balancuara kemikalet natyrale të trupit.

Nëse shpenzoni më shumë kalori se sa që konsumoni atëherë do të humbni peshë dhe e kundërta.

Zero fat

3.Bëni ushtrime qdo ditë, duke i ndryshuar ato mjaftë shpesh pasi që nëse bëni ushtrimet e njejta gjithmonë nuk do të jenë më efektive.

dukja 3

 

4.Pa marrë parasysh se cili është qëllimi për trupin tuaj, a dëshironi të shtoni peshë apo të humbni peshë për ti parë rezultatet mund të marrë kohë.

Bëni fotografi të trupit tuaj që nga momenti që filloni, në mënyrë që të mund ti shihni ndryshimet gjatë kohës.

dukja 5

Qysh me i shkri kilogramët e tepërt?

Qysh me arritë trupin e përsosur?