Qysh me ndihmu Prishtina Hackerspace?

Prishtina Hackerspace ka hapur kampnjën për mbledhje të fondëve në Kickstarter.

 

Një hackerspace është një hapësirë bashkëpunuese e menaxhuar nga komuniteti ku njerëzit me interesa të përbashkëta mund të socializohen dhe të punojnë në projekte të ndryshme.

Në vështirësi në gjetjen e fondeve për të mbështetur Hackerspace-in, kanë vendosur të kërkojnë ndihmë edhe nga komuniteti.

Mund të dhuroni së paku 5$ që në Prishtinë mund të blesh 4 makiato, përmes bankës elektronike sikur VISA, STARCARD etj.

Procesi është shumë i thjeshtë:

 1. Në anën e djathtë zgjedhni shumën që dëshironi të dhuroni.
  Qysh me dhuru

 

 1. Pastaj hapët një faqe ku ju kërkon ti vendosni informatat e kartelës suaj.
  qysh me dhuru 2
 2. Pasi që i keni shtuar informatat dhe konfirmoni donacionin, në të njejtën faqe ju dol një kuti e konfirmimit.
  qysh me dhuru 3
 3. Ju mund të menagjoni donacionin tuaj dhe të njotoheni me njerëzit që gjithashtu kanë mbështetuar kampanjën.
  qysh me dhuru 4
 4. Vizitojeni projektin ne Kickstarkter duke klikuar ketu.

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?