Qysh me ndërtu mbajtës të smartphone-it për biçikletë?

Nëse gjatë ngasjes së biçikletës dëshironi ta keni smartphone-in tuaj me vete dhe nuk keni ku ta leni, një mbajtës për smpartphone i vendosur në biçikletën tuaj mund të ju ndihmoj. Me pak shpenzime mund ta ndërtoni një të tillë duke ndjekur hapat e meposhtëm.

Bleni një mbajtëse të lirë të smartphone-it për makina.
mbajtes i telefonit per makina
Zgjedhni një mbajtës mund të rrotullohet në të gjitha drejtimet.
mbajtes telefoni per makina

Merrni pjesën mbajtëse nga një ndërrues i shpejtësive.
nderrues i shpejtesive
Largoni pjesën e ndërruesit të shpejtësive me kaçavidë
nderrues i shpejtesive per bicikleta
mbajtes i nderruesit te shpejtesise
Këputni pjesët e panevojshme nga mbajtësi
mbajtes
mbajtesi
Shponi mbajtësin e smartphone-it
shponi mbajtesin e smartphone
Lidhni mbajtësin e smartphone-it me mbajtësin e ndërruesit të shpejtësive
lidhni mbajtesin
Vendoseni në biçikletë dhe shtrëngojeni mirë
vendoseni ne biciklet
lidheni me shraf
Mbajtësi është gati
mbajtes i telefonit per biciklet
Qysh me ndertu mbajtes te smartphone-it per biciklet
Pasi që mbajtësi është i lëvizshëm, smartphone-in mund ta përdorni për të fotografuar ose për të gjiruar gjatë vozitjes, por gjithmonë me kujdes të shtuar!
fotografo duke vozitur biciklet

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?