Qysh me ndal autocorrect-in në Skype në Windows 8?

Shkoni me treguesin e mausit në anën e djathtë të ekranit dhe klikoni Settings.
windows 8 settings

Klikoni Change PC Settings
change pc settings windows 8

Zgjedhni PC & Devices -> Typing dhe ndalni autocorrect-in.
ndal skype autocorrect

 

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?