Qysh Me Licensu Windows Genuine?

Siq e dime sot shume programe nuk funksionojne pa pasur windows genuine.
Kjo eshte nje menyre se si ta bejme windowsin genuine – Se pari kopjojme kete teksin :
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWPAEvents]
“OOBETimer”=hex:ff,d5,71,d6,8b,6a,8d,6f,d5,33,93,f d
“LastWPAEventLogged”=hex:d5,07,05,00,06,00,07,00,0 f,00,38,00,24,00,fd,02

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersion]
“CurrentBuild”=”1.511.1 () (Obsolete data – do not use)”
“InstallDate”=dword:427cdd95
“ProductId”=”69831-640-1780577-45389”
“DigitalProductId”=hex:a4,00,00,00,03,00,00,00,36, 39,38,33,31,2d,36,34,30,2d,
31,37,38,30,35,37,37,2d,34,35,33,38,39,00,5a,00,00 ,00,41,32,32,2d,30,30,30,
30,31,00,00,00,00,00,00,00,00,0d,04,89,b2,15,1b,c4 ,ee,62,4f,e6,64,6f,01,00,
00,00,00,00,27,ed,85,43,a2,20,01,00,00,00,00,00,00 ,00,00,00,00,00,00,00,00,
00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,31,34,35,30,34,00 ,00,00,00,00,00,00,ce,0e,
00,00,12,42,15,a0,00,08,00,00,87,01,00,00,00,00,00 ,00,00,00,00,00,00,00,00,
00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00 ,94,a2,b3,ac
“LicenseInfo”=hex:9e,bf,09,d0,3a,76,a5,27,bb,f2,da ,88,58,ce,58,e9,05,6b,0b,82,
c3,74,ab,42,0d,fb,ee,c3,ea,57,d0,9d,67,a5,3d,6e,42 ,0d,60,c0,1a,70,24,46,16,
0a,0a,ce,0d,b8,27,4a,46,53,f3,17
Pastaj hapim notepad dhe e vendosim aty
Ruajme fajllin me LicensoWindowsin.reg
Dhe klikojme ne te qe te licensojme windowsin
Ose per ata qe nuk merren vesh me keto pune mund vetem ta downlodojne fajllin licensowindows.reg dhe vetem te klikojne mbi te http://hotfile.com/dl/148495972/41f285c/license_windows.reg.html
Nese keni ndonje paqartesi mund te shikoni dhe videon.

 • doni

  un e kom windows 7 edhe nuk po bon

 • doni

  un e kom windows 7 edhe nuk po bon

 • Leon

  vetem per Windows XP SP2

 • Leon

  vetem per Windows XP SP2

 • artan

  un kam nje problem me skarku ne kompjuter sun shkarkoj pse kur ristartoj sma ka instalu problemi..

 • artan

  un kam nje problem me skarku ne kompjuter sun shkarkoj pse kur ristartoj sma ka instalu problemi..

 • Granikx

  Per win 7 : Windows 7 Loader by Daz 2.1.2 bon 100 % Link ku muni me
  Download http://depositfiles.com/files/5siub6wmn

 • Granikx

  Per win 7 : Windows 7 Loader by Daz 2.1.2 bon 100 % Link ku muni me
  Download http://depositfiles.com/files/5siub6wmn

 • jarana, un jom munu em mish e me shprit me licencu edhe skom mujt krejta menyrat i kom perdor, jetoj ne austri qe 4 muj skom mujt me licencu hiq, edhe mo mu bo tullusum krejt a pe din met ardh te huan edh e epshurra nto hiq sprovova mo, pardje ma qiti em bo ubdate dicka hahaha edhe u bo ubate u ristartu edh ekur u dhez ma qiti te licencum, qe dmth microsofti e pa qe spo ki munsi em licencu edhe ma licencoj vet, kshtu qe ju ksiha prferu pritne deri sa ti vijn gjynah microsoftit edh elicencohet vet

 • Le Tumë

  jarana, un jom munu em mish e me shprit me licencu edhe skom mujt krejta menyrat i kom perdor, jetoj ne austri qe 4 muj skom mujt me licencu hiq, edhe mo mu bo tullusum krejt a pe din met ardh te huan edh e epshurra nto hiq sprovova mo, pardje ma qiti em bo ubdate dicka hahaha edhe u bo ubate u ristartu edh ekur u dhez ma qiti te licencum, qe dmth microsofti e pa qe spo ki munsi em licencu edhe ma licencoj vet, kshtu qe ju ksiha prferu pritne deri sa ti vijn gjynah microsoftit edh elicencohet vet

 • pimp

  per windows 8.1 si ta aktivizoj

 • gentian

  windows microsofti sta liqenson vet ju kisha preferu me telephone per ata qe jan jasht ks thirrni ne nr call free ja jep numrat e grupeve deri ne fund edhe tani ajo te jep nr sakt per me ba windows geniune ose ne cmd administrator h-yn shkrune slmgr -rearm bane restart pc tani edhe her slmgr -ato edhe nese asht ne rregull del sucefully edhe normal nese te bllokohet online bane metoden manuale cmd slmgr/ipk cd key edhe pret pak sekonda

Qysh me përdorë Instagramin në Windows 8?

Qysh me vendos Logo dhe informat ne System Properties?