Qysh me largu xhelin nga thonjtë?

1.Për të larguar xhelin nga thonjtë, së pari duhet të lëmoni me limë shtresën e sipërme të xhelit.

xhel 1

2.Më pas, merrni një copë pambuku dhe vendosni acetonë në të.

xhel 2

3.Vendoseni copën e pambukut në thonjë dhe mbi vendosni një copë folie alumini, me madhësi aq sa të mbështillet thoni.

xhel 3

4.Përsëritni këtë procedurë për të gjithë thonjtë, dhe pas 15 minutash qëndrimi largoni folien dhe xheli do të largohet me lehtësi.

xhel 4

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?