Qysh me kuptu pasqyrimin matematik?

Gjithnjë kemi problem me i kuptu detyrat matematike, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me kuptu pasqyrimin matematik?

Le të jenë AB dy bashkësi joboshe. Rregullën apo ligjin f me anën e të cilit çdo elementi të bashkësisë A i shoqërohet pikërisht një element i bashkësisë B, e quajmë pasqyrim të bashkësisë A në bashkësinë B.

Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com.

Procedura është fare e thjeshtë:

 • me një të klikuar në linkun www.almooc.com
 • përzgjidhni lëndën MATEMATIKE ose klikoni direkt në linkun www.edumatematike.com

ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi:

 • Kliko ku shkruan KYÇU NË KLASË FALAS
 • Zgjedhni një klasë (kurs)
 • Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE
 • Klikoni në rubrikën “new student”
 • Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin
 • Klikoni në “Sign up”

kuptimi-pasqyrimit

 • loresa

  mua me pelqen kjo faqe

 • Anton

  Mua mr pelqen dhe du ta downloadij

Qysh me kuptu pasqyrimin matematik?

Qysh me kuptu ligjin e thyerjes së dritës?