Qysh me kuptu logaritmin matematik?

Gjithnjë kemi problem me i kuptu detyrat matematike, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me kuptu logaritmin matematik?

Ne qoftë se b>0, b ≠1, atëherë barazimi x=by  është ekuivalent me y=logbx

Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com.

Procedura është fare e thjeshtë:

 • me një të klikuar në linkun www.almooc.com
 • përzgjidhni lëndën MATEMATIKE ose klikoni direkt në linkun www.edumatematike.com ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi
 • Kliko ku shkruan KYÇU NË KLASË FALAS
 • Zgjedhni një klasë(kurs)
 • Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE
 • Klikoni në rubrikën “new student”
 • Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin
 • Klikoni në “Sign up”

llogaritmi

 • fatmire

  qysh m kuptu gazet ghe vetit fizike?

Qysh me kuptu pasqyrimin matematik?

Qysh me kuptu ligjin e thyerjes së dritës?