Qysh Me Kriju Syze 3D?

Ne kete artikull do te ju tregoj se si te krijoni syze per filma 3D.

E gjitha qka ju duhet eshte plastika e tejdukshme, e cila gjendet ne kutine e CD-se dhe dy markera me ngjyre te kuqe dhe te kalter.

Plastiken e tejdukshme ngjyroseni me markera. Tek syri i majte ngjyroseni me ngjyre te kuqe, ndersa tek syri i djathte me ngjyre te kalter. Vendosini ne sy dhe shikoni filma 3D gjithe diten.

Shenim: Ju duhet te keni Televizor 3D.

 

//Falenderojme lexuesin f.ly-ur per kontributin me kete teme.