Qysh me kriju shorce nga xhinset?

1.Merrni xhinset, vendosini në tokë dhe me një shkumës bëni vijat se deri ku dëshironi ti shkurtoni, dhe bëni të dy anët të njejta.

shorce 2

2.Preni xhinset në vijën e vizatuar.

shorce 1

3.Merrni një pincetë dhe në fundin e shorceve të krijuara, nxirrni fijet aq sa ju pëlqejnë.

Spërkatni me sprej të flokëve që të mos vazhdohet nxirrja e fijeve.

shorce 4

4.Vendoseni dorën në njërën këmbë të shorceve dhe tërhiqni një fije horizontalisht.

Vazhdoni të tërhiqni sa të dëshironi.

shorce 3

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?