Qysh me kriju qirinjë?

1.Për të krijuar qirinjë ju nevojiten disa qirinjë të vjetër që janë zvogëluar apo thyer, si dhe disa ngjyra të qirit me ngjyra që dëshironi.

qiri 1

2.Në një tenxhere të mbushur me ujë të nxehtë vendosni një enë të vogël në të cilën vendosni qirinjtë dhe ngjyrat e copëtuara.

qiri 2

3.Kur të filloj uji të vlojë, do të shkrihet edhe dylli prandaj duhet të përzieni gjatë gjithë kohës.

qiri 3

4.Pasi të jetë shkrirë largoni nga tenxherja enën dhe vendoseni në një mbajtëse qiriri duke mbajtur fitilin në mënyrë që të mos mbetet brenda në dyll.

qiri 4

5.Pas disa orësh qëndrimi qirinjtë do të jenë të gatshëm të ndizen.

qiri 5

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?