Qysh me kriju peceta për pastrimin e grimit?

Përbërësit:

4 lugë me vaj kokosi

2 lugë me shampon për fëmijë

2 gota ujë

lecka 1

Vendosim në një enë vajin e kokosit dhe shamponin për foshnje, pas tyre derdhim dy gota me ujë dhe i përziejmë mirë. Më pas i shtojmë edhe lugën e vajit nga druri i çajit.

Në një enë tjetër vertikale i rradhisim pecetat e pambukut njëra mbi tjetrën, më pas ua derdhim përbërësin dhe i lejojmë të absorbohet nga tamponët.

lecka 2

Pas absorbimit mund të përdorim pecetat për të trajtuar dhe pastruar makeup-in lehtësisht nga fytyra.

lecka 3

Qysh me largu mykun nga lavatriqja?

Qysh me ditë çfarë i dëmton trëndafilat?