Qysh Me Kriju Nje SubDomain permes Cpanel?

Subdomain eshte domain i grades se trete qe perdoret per organizimin me te mire te web faqeve duke vendosur permbajtjen e web faqes ne nje URL tjeter. Ne pergjithesi subdomain eshte ngjajshem me domain, por qe subdomaini eshte gjithmone i lidhur me domainin primar.

Domaini primar eshte http://domainijuaj.com , per shembull http://qysh.me

Subdomaini eshte http://subdomaini.domainijuaj.com , per shembull http://pyet.qysh.me

Per te krijuar nje subdomain, kyquni ne panelin tuaj dhe klikoni ne linkun “SubDomains”

Shkruani subdomainin sipas deshires dhe zgjedhni domainin primar. Klikoni Create per te perfunduar.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?