Qysh me kriju ngjyra të ujit për fëmijë?

1.Grumbulloni ngjyrat me nuanca të ngjashme të markerëve dhe bashkojini me anë të llastikëve nga goma.

ngjyra 1

2.Mbushni dy gota plastike me ujë deri në gjysmë.

ngjyra 2

3.Vendosni grumbullin e lidhur të markerëve në secilën gotë.

ngjyra 3

4.Pas 24 orësh largoni markerët nga gotat.

ngjyra 4

5.Dhe si rezultat kemi ngjyrat e ujit të gatshme për të ngjyrosur me to.

ngjyra 5

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?