Qysh me kriju gota nga shishet e birrës?

1.Pasi të keni bërë vijat ku dëshironi të preni grykën e birrës, gdhend në ato vija me skalper/bisturi.

gota 1

2.Pasi të keni gdhendur merrni një enë me ujë të valë, dhe një tjetër me ujë të akullt.

Futeni shishen në ujin e nxehtë për 15 sekonda, pastaj 15 sekonda në ujë të akullt.

Ndërroni disa herë ujin për disa minuta derisa të dëgjoni një të carë në shishe, dhe pastaj largojeni grykën nga pjesa e poshtme me lehtësi.

gota 2

3.Lëmojeni për disa minuta pjesën e poshtme derisa të bëhet e sigurt për të pirë në të, pa u dëmtuar.

gota 4

4.Mbushini gotat e krijuara me kokteje të ndryshme.

gota 3

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?