Qysh me kriju fluska?

865472

Për fëmijët të cilët duan të bëjnë fluska në kushte shtëpiake, bëjeni sipas hapave në vijim:

Hapi 1
Merrni një tas të vogël plastike, p.sh. tas i akullores.

Hapi 2
Pastrojeni tasin dhe vendosni ujë në të.

Hapi 3
Shtoni shampon të enëve për të bërë më shumë shkumë.

Hapi 4
Merrni një tub për të bërë fluskat me të.

Hapi 5
Zhyteni tubin në tretsirë.

Hapi 6
Tundeni pak deri sa të formohet shkuma.

Hapi 7
Nxjerreni dhe fryni nga ana e terur.

  • Ejona

    Hapi 8
    SHpërthejeni fluskën

Qysh me bo punim me ngjyra?

Qysh me festu ditën e numrit Pi (π)?