Qysh Me Kriju Barkode ose QR Kode me Wolfram Alpha?

Wolfram Alpha eshte makine pergjigjesh qe sherben per gjenerimin e informatave te llojeve te ndryshme duke perfshire ketu statistikat dhe analizat e datave, te dhena socioekonomike, matematike, etj. Wolfram Alpha mund te perdoret edhe per krijimin e barkodeve dhe QR kodeve.Per krijimin e nje QR kodi shkoni te http://www.wolframalpha.com/

Ne kutine e kerkimit shkruani  qr code for xxx

Shembull: qr code for tech-recipes.com

Ne vend te tech-recipes.com shkruani web faqen tuaj, produktin, apo qkadoqofte per te cilen deshironi te krijoni nje QR kod.

 

Klikoni butonin = ose ne tastiere shtypni tastin ENTER

QR Kodi i gjeneruar

Per ta ruajtur QR Kodin klikoni Save Image As

 

Per krijimin e nje barkodi shkoni te http://www.wolframalpha.com/

Ne kutine e kerkimit shkruani  barcode xxx

Shembull: barcode tech-recipes.com

Ne vend te tech-recipes.com shkruani web faqen tuaj, produktin, apo qkadoqofte per te cilen deshironi te krijoni nje barkod.

 

Klikoni butonin = ose ne tastiere shtypni tastin ENTER

Barkodi i gjeneruar

 

Qysh me u bë femër e suksesshme?

Qysh me folë pa pare?