Qysh me kalu gjendjen e depresionit?

1.Hapi i parë që duhet bërë nëse ndjeni se jeni pranë një gjendjeje depresioni është të këputni lidhjet me personat që ju keqësojnë gjendjen dhe që ju bëjnë të ndiheni të vetmuar, lënduar apo dëshpëruar.

depresion 1

2.Planifikoni të kaloni ditën duke u marrë me aktivitete që ju pëlqejnë dhe ju bëjnë të ndiheni më të angazhuar e më të mirë.

depresion 2

3.Nuk e ndihmoni veten nëse bëheni më egoist, në vend të kësaj mundohuni që të bëheni sa më i afërt me familjen dhe personat që i ke pranë teje e që të duan të mirën pavarësisht rrethanave në të cilat gjindeni momentalisht.

Mixed race artist painting in studio

Qysh me largu depresionin gjatë dimrit?

Qysh me u liru nga stresi?