Qysh Me Jailbreak iPhone / iPad / iPod me iOS 5.1.1?

Ky udhezues tregon se qysh me jailbreak paisjen tuaj iPhone, iPad, iPod me iOS 5.1.1. Para se te zbatoni hapat qe pershkruhen ketu, ju lutemi sigurohuni qe paisja juaj eshte kompatibile per kete proces ku pershkruhet ne fund te ketij udhezuesi.

Hapi 1:
Beni backup paisjen tuaj ne iTunes duke klikuar me butonin e djatht te mausit ne paisjen tuaj qe gjendet nen menyne ‘Devices’ dhe kliko ‘Back Up’.

Hapi 2:
Kur te perfundoj procesi i backup hapeni paisjen tuaj dhe shkoni ne Settings->Reset->Erase all Content and Settings. Kjo do te ndihmoj ne procesin e te berit jailbreak me shpejte.

Hapi 3:
Hapeni Absinthe dhe sigurohuni qe akoma e keni te lidhur paisjen tuaj permes USB ne kompjuterin tuaj.

Hapi 4:
Klikoni ‘Jailbreak’ dhe prisni… keni durim dhe mos e hiqni paisjen tuaj nga USB kabllo.

Hapi 5:
Kur te perfundoj procesi jailbreak kthehuni ne iTunes dhe ktheni backup-in tuaj qe e keni bere ne Hapin 1. Kliko me butonin e djatht te mausit ne paisjen tuaj qe gjendet nen menyne ‘Devices’ ne panelin e majte te iTunes dhe klikoni ne ‘Restore from Back Up’… pastaj zgjedhni backupin qe keni krijuar me pare. (procesi qe shpjegohet ne kete hap, i kthen te gjitha te dhenat qe keni pasur ne paisjen tuaj para se te filloni ta zbatoni kete udhezim.)

Hapi 6:
Faleminderit qe na vizituat ne per te shfrytezuar kete udhezues dhe kenaquni me paisjen tuaj tani.

Verejtje: Paisjet qe mund te behen jailbreak me Absinthe 2.0 jane:

– iPad 3 (WiFi/CDMA/Global)
– iPad 2 (WiFi/CDMA/GSM)
– iPad 1
– iPhone 4s
– iPhone 4 (GSM), iPhone 4 (CDMA)
– iPhone 3GS
– iPod 4G
– iPod 3G

Paisjet qe nuk perkrahen jane:

– iPad 2 WiFi R2 (modeli i ri)
– AppleTV 2
– AppleTV 3

 

 • mehdi

  qysh me ba viber ne iphone kinez

  • Robokoko

   smunesh ne iphone kinez me bo sen 

 • mehdi

  qysh me ba viber ne iphone kinez

  • Robokoko

   smunesh ne iphone kinez me bo sen 

 • andi123

  qka osht absinthe

 • andi123

  qka osht absinthe

 • Fa1

  Absinth & snowbreez jan proces me i gjat….marrin koh me shum provojeni me redsnow esht me i thjesht per tu perdorur 😀

  • Agron

   Ku muj me downloadu ata

 • Fa1

  Absinth & snowbreez jan proces me i gjat….marrin koh me shum provojeni me redsnow esht me i thjesht per tu perdorur 😀

 • KEVINPRINCEBOATENG

  a muj me bo jailbreak ipodin me version 4.2.1 osht 8gb

 • KEVINPRINCEBOATENG

  a muj me bo jailbreak ipodin me version 4.2.1 osht 8gb

 • edison

  a bon te iphone me geve

 • Agron

  A ban edhe me iPod Touch 3G pa kamer ?

Qysh me kriju restore në iPhone?