Qysh me investu në bursat botërore?

Banka Raiffeisen Kosovë ka kënaqësinë t’ju njoftojë për produktin e ri, që ju mundëson qasje në tregjet financiare. Ju tani mund të bleni aksione në Facebook, Google dhe mbi 20 mijë lloje të aksioneve që tregtohen në bursa si DOW JONES, XETRA, NASDAQ etj, duke përfshirë edhe Bono Thesari të Republikës së Kosovës. Për më shumë plotësoni formularin në linkun e më poshtëm dhe ne do t’ju kontaktojmë:

http://svy.mk/1t8D5kz

custody-Raiffeisen-non_fans_01

Për informata më shumë ju mund të na kontaktoni në 038 /222 222 129 ose [email protected] 

 • 1) Investimi a mund te kryhet online neper kto faqe?
  2) Me qfaë lloj kartele mund te investohet?me debit,kredit apo tjeter?
  3) dhe nese mund te kryhet online investimia mund te investohet edhe ne websitet tjera,si psh,www.traderush.com ose http://www.24option.com? dhe ne webe te ngjajshme

  • rona

   e qfar ndodh kur i blejm aksionet a ka lidhje diqka me fitimin e parave apo si ?

  • niiti

   Une di qisi per me trade pare plot
   vec se spo muj me investu se te njana lypen me i investu 200dollare
   cedarfinance.com ma e mira ose nja shqiptare qe ti shtin 50 dollare ata vec duhet me i qu dy

 • Veton

  Mire Dita

  Kisha dashur informatione me te zgjeruara.

  me nderime

  Dr. V. Kafexholli

Qysh me menaxhu llogarinë përmes e-banking të Raiffeisen Bank?

Qysh me ndihmu për bamirësi duke paguar me kartelë?