Qysh Me Inçizu Ekranin ne iPhone/iPad?

Per Windows, Linux, apo Mac ekzistojne shume programe qe mundesojne inçizimin e ekranit, por nese keni nevoje te inçizoni veprimet qe i beni ne iPhone apo iPad ato programe nuk do te funksionojne. Poashtu nese kerkoni ne iTunes app store termet si “screen recorder” apo “screencasting” nuk do te gjeni asnje program qe ju mundeson ta beni kete.

Nese iPhone/iPad eshte bere “jailbreak”, ju mund te perdorni Display Recorder qe mund ta gjeni ne Cydia: http://rpetri.ch/cydia/displayrecorder/

Display Recorder mundeson inçizimin e aktiviteteve ne iPhone/iPad dhe ruajtjen e video-inçizimeve ne formatin AVI apo MP4. Aplikacioni poashtu mundeson vendosjen e video-inçizimit direkt ne YouTube.

Ne videon e meposhtme mund ta shihni programin Display Recorder ne aksion:


Nese keni nevoje ta beni “jailbreak” iPhone lexoni: Qysh Me Jailbreak iPhone?

Nese keni nevoje ta beni “jailbreak” iPad lexoni: Qysh Me Jailbreak iPad?

Per pyetje dhe paqartesi shkruani ne http://www.qysh.me/pyet/

Qysh me kriju restore në iPhone?