Qysh me i zgjidh detyrat e Matematikës në iPhone?

PhotoMath lexon dhe zgjidh problemet matematikore në kohë reale duke përdorur kamerën e telefonit tuaj. Kjo e bën Matematikën të lehtë dhe të thjeshtë duke edukuar përdoruesit si zgjidhin problemet e matematikore.

Genius app instantly solves math problems by using a phone's camera

Përparësi e këtij aplikacioni është se përveç rezultatit, tregon edhe hapat e zgjidhjes së detyrës. Për momentin, ky aplikacion është i disponueshëm në platformën iOS dhe Windows Phone. Demonstrimin e aplikacionit mund ta shikoni në videon më poshtë:

PhotoMath from MicroBLINK on Vimeo.

  • nuk esht e vertet

  • ardian

    test mature 2015

Qysh me kriju restore në iPhone?