Qysh me i zgjedhë syzet për formë të fytyrës?

Syzet janë absolutisht të nevojshme gjatë stinës së verës, e sidomos në plazhë apo pishinë për ti mbrojtur sytë nga rrezet e dëmshmë të diellit.

1.Fytyrës me formë të rrumbullakët u përshtaten syzet më të mëdha, për të larguar vëmendjen nga detajet e fytyrës të cilat nuk dëshirojmë të bien në sy.

syze 4

2.Fytyra me formë ovale është fytyra  që ka nofullën e zgjeruar.

Cilatdo syze me formë katrore apo të rumbullakët i përshtaten kësaj forme të fytyrës.

syze 1

3.Fytyra në formë katrori është fytyra e cila e ka vijën e flokëve me gjerësi të njejtë sa nofulla.

Kësaj forme të fytyrës i përshtaten syzet me formë të rumbullakët.

syze 3

4.Dhe në fund kemi fytyrën në formë të zemrës, e cila ka nofullën e ngushtë dhe ballin e gjërë.

Syzet të cilat i përshtatet kësaj forme të fytyrës janë syzet të cilat skajet e kornizës i kanë më të larta se sa mesin.

syze 2

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?