Qysh me i zgjedhë produktet e makeup-it gjatë verës?

Edhe pse gjithmonë vera është stina jonë e preferuar, në anën e makeup-it koha dhe temperatura shumë e nxehtë nuk janë në favorin tonë.

Sipas disa sondazheve të kryera në shtetet e bashkuara, janë përzgjedhur disa brende e lloje të fondatinës(sherkut) të cilat nuk djersitin fytyrën, duke mbajtur përfundim pa shkëlqim, mat me orë të tëra, 5 prej të cilave mund të gjinden edhe në vendin tonë.

1.Brendi i parë është brendi i mirënjohur botëror Estee Lauder, lloji i fondatinës Double Ëear; Nude; Cushion Stick Radiant Makeup.

sherk 2

2.Brend tjëtër është L`OREAL, lloji INFALLIBLE 24h-mattë; mattifying infallible foundation.

sherk 1

3.E treta është brendi VICHY, lloji Dermablend 3D correction; corrective, resurfacing, active foundation 16h.

sherk 3

4.Lloji tjetër i fondatinës(sherkut) është nga brendi RIMMEL, lloji Stay Mattë; lightwear; shine control.

sherk 4

5.Dhe fondatina tjetër është e brendit flormar, lloji Mat Touch foundation; vitamin E; soft&healthy skin.    

sherk 5

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?