Qysh Me i Shkarku Fotot e Mbrojtura nga Flickr?

Flickr i mbron fotografite duke vendosur nje fajll transparent “spaceball.gif” mbi fotografi dhe keshtu e ben te pamundur qe fotografine ta ruajme ne kompjuter.

Normalisht ne firefox mund te klikoni me tastin e djathte mbi fotografi, dhe te zgjedhni opcionin “Save Image As…” per ta ruajtur fotografine ne kompjuter. Por nese perdorni kete metode, fotografia e ruajtur do te jete ne formatin 1 x 1 piksella.

Ekziston nje menyre e thjeshte me te cilen mund ti ruani keto fotografi.

Hapeni nje faqe te Flickr.

Flickr download protected photo

Shtypni Ctrl + A per te selektuar tere faqen.

Press ATRL+A

Nese shikoni me kujdes ne pjesen e poshte te fotos eshte nje hapesire e vogel e lene nga spaceball.gif perafersisht 1mm.

1 mm is left

Klikoni me tastin e djathte mbi ate hapesire dhe zgjedhni “View Image”.

Tani mund ta ruani fotografine me opcionin “Save Image As…”

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?