Qysh Me i Shfaqe Like-t (Pelqimet) ne nje Webfaqe ne Rast se nuk Shfaqen?

Ne facebook koheve te fundit ka problem shfaqja e like-ve neper webfaqe te ndryshme, pra nuk numerohen like-t. Nuk e dime cili eshte shkaku, por e kemi zgjidhjen per kete problem.

Pik se pari e kopjoni linkun e artikullit ne te cilin nuk ju shfaqen like-t, pra artikullin me te cilin keni problem me shfaqjen e like-ve.

Pastaj futuni ne kete link: http://developers.facebook.com/tools/debug, dhe vendoseni linkun tuaj aty, klikoni debug.

Pas kesaj thjesht bejani refresh artikullit, dhe ne rrast se ka pasur like-t, ato do numerohen automatikisht.

  • aurora

    Me pelqen

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?