Qysh me i pranu kritikat në punë?

33

Hapi 1
Pranoni se ju nuk jeni perfekt.

Hapi 2
Kontrolloni dyfish punën tuaj.

Hapi 3
Mos e merrni atë personalisht.

Hapi 4
Dëgjoni me kujdes.

Hapi 5
Pyesni veten çfarë mund të mësoni nga kjo kritikë.

Hapi 6
Pajtohuni me një pjesë të kritikës.

Hapi 7
Analizoni dhe vlerësoni atë që keni dëgjuar.

Hapi 8
Mos mbani armiqësi.

Hapi 9
Mos harroni, çdo gjë ndodh për një arsye.

Hapi 10
Pranoni faktin që të tjerët mund të shohin diçka që ju nuk e shihni.

Qysh mos me u vonu në punë?

Qysh me i ditë tarifat e transfereve me Western Union?