Qysh me i ndalu vonesat?

5

Hapi 1
Prano se të jesh vonë është rrallë e përshtatshme.

Hapi 2
Zbuloni pse ju jeni një person vazhdimisht i vonshëm.

Hapi 3
Bëni plane për të larguar ankthin.

Hapi 4
Stop përdorimit të vonesës si një formë e pushtetit mbi të tjerët.

Hapi 5
Qetësohuni. Nëse të qenit vonë është ideja juaj për të shprehur se jeni i rëndësishëm dhe i zënë, atëherë ju jeni duke rrezikuar nga stresi.

Hapi 6
Bëhuni optimist, mendoni pozitivisht.

Hapi 7
Organizoni jetën tuaj për një rrjedhë më të mirë dhe të arsyeshme.

Hapi 8
Çmoni kohën,mos humbni kohë në gjëra të kota.

Hapi 9
Shih të qenit i përpiktë si një çështje e mirësjelljes së mirë.

Qysh me i ditё pёrfitimet nga llaku i flokёve?

Qysh me përgaditë kremë me aloe vera?