Qysh me i mënjanu gabimet në makeup që na bëjnë të dukemi më të moshuara?

1.Aplikimi i nuancës së gabuar të buzëkuqit mund të ju bëj të dukeni të moshuara dhe jo dhe aq mirë.

Nëse i keni buzët e holla mënjanoni aplikimin e buzëkuqit me ngjyrë të errët, sepse buzët duken edhe më të holla.

makeup 4

2.Nëse aplikohet hija e syve në tërë hapësirën e kapakut të syve atëherë do të dukeni më e moshuar.

Preferohet të theksohen me hije me ngjyrë të mbyllët vetëm skajet e kapakut të syve, ndërsa në pjesën në fillim të aplikohet ngjyrë e hapur.

makeup 1

3.Përdorimi i tepruar i maskarës në pjesën e poshtme të qerpikëve është e vërtetë që nxjerr në pah sytë por, vëmendja do të bie direkt mbi rrudhat që krijohen në skajet e syve.

makeup 3

4.Nëse zgjedhni ngjyrën e gabuar të korrektorit dhe vendosni shtresë të trashë, do të dukeni më e moshuar.

makeup 2

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?