Qysh me i ly flokët?

670px-Get-White-Hair-Step-8

Fillimisht përgatisni vetën për ngjyrosje të flokëve, ju duhet të veshni rroba të vjetra, dorëza dhe sigurohuni që flokët tuaj të jenë plotësisht të tharë para se të filloni.

670px-Get-White-Hair-Step-9

Përzieni ngjyrën në një tas të pastër sipas udhëzimeve në paketim.

670px-Get-White-Hair-Step-10

Aplikoni ngjyrën në flokë duke përdorur furçën për të përhapur  atë nga rrënjet gjerë te majat e flokëve.

670px-Get-White-Hair-Step-11

Vëmendje të veçantë duhet ti kushtohet rrënjës së flokëve duke vazhduar derisa flokët tuaj janë mbuluar tërësisisht.

670px-Get-White-Hair-Step-12

Flokët me ngjyrë duhet mbajtur për 30 minuta , ose sipas kohës së specifikuar në paketim.

670px-Get-White-Hair-Step-13

Pastroni flokët mirë deri sa gjitha gjurmët e ngjyrës janë zhdukur . Përdorni shampo të veçantë për flokë me ngjyrë për ti larë ato.

 

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?