Qysh me i largu thjerrëzat?

1.Sugjerohet që gjithmonë të vendoset e njejta thjerrëz në të njejtin sy, pra bëni me shenjë kutinë që të mund ta dalloni thjerrëzën për syrin e djathtë dhe atë të majtë.

thjerreza 1

2.Nuk është gjithsesi e nevojshme, por nëse vendosni pika në sy para se ti largoni ato do të jetë më e lehtë që të largohen.

thjerreza 3

3.Shikoni lartë dhe me gishtin e mesëm tërhiqni poshtë kapakun e poshtëm të syrit.

Me gishtin tregues mundohuni ta zhvendosni thjerrëzën nga bebëza e syrit në pjesën e bardhë të syrit.

thjerreza 4

4.Lëshoni pastaj kapakun e syrit, dhe me gishtin e madh e gishtin tregues lehtësisht tërhiqni thjerrëzën dhe vendoseni menjëherë në kuti.

thjerreza 5

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?