Qysh me i largu rrudhat me përbërës natyral?

1.Vaji i farave të rrushit ka përbërës ushqyes dhe zbutës për lëkurën.

Është shumë eficient, sidomos për zonën rreth syve dhe për trajtimin e shenjave.

Përbërësit natyral bëjnë largimin e rrudhave dhe parandalimin e shfaqjes së tyre.

rrudha 1

2.Vitamina E gjithashtu ndihmon në minimizimin e rrudhave.

Kjo vitaminë është antioksidues, vaji i të cilës është shumë i trashë, pra trajton dhe hidraton lëkurën mjaftë mirë.

rrudha 2

3.Vaji i kokosit thuhet se bën mrekullira për rrudhat.

Duke masazhuar lëkurën me vaj kokosi për 2-3 javë rregullisht do të filloni të shihni rezultatet.

rrudha 3

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?