Qysh Me i Fshi Adresat ne Netscape?

Shfletuesit modern kane mundesine te ruhen te gjitha URL te shkruara ne adrese bar. Historia e adres bar ju ndihmon te gjeni adresat e ruajtura shpejt  perderisa shkruani pjese te webfaqes. Ndoshta deshironi te fshini gjithe historine pasi qe keni shume adresa dhe po ate kompjuter e ndani me persona te tjere. Fshirja e historise eshte e rendesishme te mirembani privatesine e kerkimit. Shfletues te ndryshem kane metoda te ndryshme.

Netscape

1. Klik “Edit,” then “Preferences.”

2. Klikoni “History.”

3. Klikoni “Clear location bar.”

 

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?