Qysh me i ekzekutu GIRO pagesat në M-banking?

Për të realizuar një transfer të tillë ju lutemi ndiqni udhëzimin e mëposhtëm.

Hapi 1
E përzgjedhni numrin e llogarisë së urdhëruesit të transferit si në foto:

Screen Shot 2015-08-03 at 15.06.42

Hapi 2
Zgjedhni përfituesin (Institucionin, p.sh: KEDS, PTK, Ujësjellësi, Kompanitë e Sigurimeve, etj):
Screen Shot 2015-08-03 at 15.07.14

Hapi 3
Në fund i plotësoni Vlerën, Detajet e pagesës, Referencën e pagesës, Emrin e depozituesit dhe klikoni Vazhdo:
Screen Shot 2015-08-03 at 15.07.42

Sa para mund t’i tërhiqni në bankomat [Video]

Qysh me i deponu paratë në afat rekord për 1 minutë? [Video]