Qysh me humbë peshë pa ushtrime?

1.Konsumoni kafe në sasi të konsiderueshme, pasi që kafeina rrit përqindjen në të cilën humbni kalori.

kafe 1

2.Nëse bëni pak orë gjumë ngadalësohet metabolizmi, prandaj duhet të flini 7-9 orë.

3.Lani enët, pastroni me fshesë elektrike dhe përgaditni ushqimin vetë pasi që për të kryer këto punë nevojitet energji, duke dërguar në humbjen e kalorive.

kafe 2

4.Praktikoni të hani disa racione ushqim në ditë në sasi të vogla.kafe 3

5.Duke ngrënë mëngjes ju i dërgoni trupit tuaj sinjal që nuk jeni të uritur, dhe fillon humben kalori e peshë duke bërë aktivitete normale.   

kafe 4

Qysh me i shkri kilogramët e tepërt?

Qysh me arritë trupin e përsosur?