Qysh me heqe aromën e keqe të këmbëve?

Banjë nga rozmarina dhe sherbela
Përbërësit:

-1 lugë rozmarinë të tharë,
-gjysmë lugë sherbelë të tharë.

Enën e mbushni me ujë të ngrohtë dhe shtoni bimët. E lini të ftohet dhe futni këmbët dy herë në ditë.

 

Limon dhe sodë bikarboni
Përbërësit:

-Një e katërta e gotës sodë bikarboni,
-tetë gota ujë,
-lëngun e një limoni.

I përzieni bashkë e më ujë të vakët dhe futni këmbët për 15 – 20 minuta.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?