Qysh Me Hap Nje Blog ne Tumblr.com?

Tumblr.Com eshte nder faqet me te popullarizuara ne bote ne platformen blogging ku secili mund te hap nje blog per vete dhe e tera eshte gratis.

Hapeni faqen Tumblr.Com dhe shkruani email adresen, password, dhe emrin sipas deshires dhe klikoni “Start Posting”.

Me pas duhet te shkruani kodin CAPTCHA per te verifikuar qe jeni njeri dhe me pas klikoni “I’m human”.
Kjo eshte e tera, menjehere mund te filloni te postoni fotografi, video, shkrime, etj.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?