Qysh Me Gjete Pozicionimin e nje Webfaqe ne Google me Keyword te Caktuar?

Ky artikull ju sherben ne rast se deshironi te shikoni se ku pozicionohet saktesisht nje webfaqe ne google me nje keyword(fjale kyce) te caktuar.

Futuni ne kete faqe dhe do e shihni se perdorimi eshte shume i lehte.

E shkruani domainin tuaj, fjalen kyce, tregoni se ne cilin domain te googles deshironi te shihni pozicionin, dhe mblidhni 2 numrat(kjo eshte per te menjanuar robotet e ndryshem), dhe pas gjithe kesaj ky tool du ju tregoje pozicionimin tuaj ne google.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?