Qysh me gjetë një hobi?

1.Vendosni nëse doni që të keni hobi fizik apo mentalisht kreativë.

hobi 1

2.Duke supozuar që dëshironi hobi fizik, pyetni veten në qfarë ambienti ndiheni më komfort.

Mund të jetë noti apo sportet që kanë të bëjnë me ujë, apo mund të jetë ngjitja e maleve, natyra apo diqka e tillë.

   hobi 4

3.Ndërsa, nëse ajo qfarë dëshironi të bëni është mentalisht kreative, shikoni për persona të cilët kanë hobi përafërsisht të njejtë me ty në mënyrë që të keni një partner dhe të mos e lini anash këtë hobi.

hobi 2

4.Mos filloni ndonjë hobi nëse nuk keni ndjenjën që do të jeni të përgjegjshëm dhe që do ta vazhdoni atë.

hobi 3

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?