Qysh me fshi historinë e kërkimit në Facebook?

Facebook-u është i mrekullueshëm për të kontaktuar me miqtë dhe familjen tuaj, por gjithashtu në prapavi krijon një bazë të dhënash për çdo gjë që ju kërkoni në të. Nëse doni të kufizoni informacionet që Facebook ruan për ju, ose vetëm hiqni sende të parëndësishme ose të padëshiruara që keni kërkuar, mund të fshini historinë tuaj të kërkimit në Facebook.

Hapni llogarinë tuaj në Facebook, klikoni shigjetën që gjendet në anën e djathtë lartë dhe zgjedhni “Activity Log”.
activity log

Në listën e opsioneve në anën e majtë të ekranit klikoni “More” që gjendet nën “Comments” për të zgjeruar listën.
facebook more

Klikoni “Search”
search facebook

Një listë me kërkimet e bëra shfaqet sipas datës. Për ta fshirë një kërkim, klikoni ikonën bllok dhe zgjedhni “Delete”.
delete facebook

Klikoni “Remove Search” për ta përfunduar procesin.
remove search facebook

Për të fshirë tërë historinë, klikoni linkun “Clear Searches” në fillim të faqes.
clear searches facebook

Konfirmoni fshirjen.
searches clear facebook

 • lanti

  brravo

 • adm haah

  e ke knaq hahhaha

  • adm haah

   hej q

   • adm haah

    hej qysh me hack

    • ~Pajtim

     Qysh dish :A

     • jeton

      qysh me hap imailin se nuk po mundem me hap

 • [email protected]

  qysh me hap imailin se nuk po mundem me hap

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?