Qysh Me Fshi Blog ne blogger.com?

Nëse dëshironi të fshini çdo blog nga llogaria juaj, ndiqni proceduarat e meposhtme.

1. Indetifikohu në llogarinë tuaj në Blogger pastaj klikoni Settings.

2. Pas klikimit në mënynë Settings me poshtë ju shfaqet një shkrim ku shkruan Delete Blog.

3. Kliko opsionin Delete Blog dhe përfundoi.

Burimi: Bloggertuts.co.cc

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?